Avaktivera VPN i en webbläsare

Innan en säker anslutning upprättas kan du inaktivera den säkra anslutningen i webbläsarfönstret.

Om du vill avaktivera VPN i webbläsaren

klickar du på knappen Avbryt i webbläsarfönstret som visar den säkra anslutningens process.

Kaspersky VPN Secure Connection uppmanar dig inte att aktivera en säker anslutning på webbplatsen under sex timmar. När denna tidsperiod är slut uppmanar programmet dig att aktivera en säker anslutning på webbplatsen.